Sakna mig!

Tänkte bara skriva att idag åker jag och Kim på träningsridläger idag, vi kommer hem igen den tredje. Då kommer jag bjuda på många bilder. 

Ha det bra 
// Vickoo  


Fantasy

Jag drömmer om den perfekta killen, killen som har "det".

När jag sen trodde att jag hade träffat honom också, blev allt en ända besvikelse. 

Finns han inte? Har jag för höga krav? Är jag för annorlunda?

Jag är trött på att ställa alla dessa frågor.  


The only place where dreams are impossible
is in your own mind



Humor på hög nivå

Hårsalong, Stockholm

En gråhårig kvinna ~70 sitter i frisörstolen och får håret tvättat av en frisörassistent.
Assistenten (högljutt till frisören): Skulle jag balsamera henne också?!


Mitt kinesika stjärntecken.

Geten.
Geten är den Kinesiska zodiakens goda samariter. De är förstående och bryr sig om andras problem.

Geten klarar inte av för mycket disciplin. De fungerar inte bra under stress och måste tillåtas att arbeta i sitt eget tempo. Trots detta behöver de någon som håller ordning på dem och talar om för dem vad de skall göra. De hittar oftast någon som tar hand om dem och bryr sig om dem. De blir också väldigt förnärmade om du kritiserar dem.

Getter är tursamma personer. De får ofta ärva. Även i de svåraste stunderna får de alla sina grundläggande behov tillgodosedda. De har en passiv uthållighet som driver andra till vansinne. De kommer alltid att vinna över dig genom eftersom de kan konsten att vänta ut dig.

En get säger aldrig rent ut vad det är som bekymrar dem. Du måste dra det ut dem, bit för bit. Om du inte lyckas får du rent av skälla ut dem. Det kommer att imponera på dem och de börjar berätta. Getter är familjära av sig. De glömmer aldrig någons födelsedag så kom ihåg att gratta dem på deras egen dag. De oroar sig mycket. De behöver andra människors support och stöd för att liva upp dem igen. Geten behöver höra att allt kommer att bli bra.

Geten har lätt för att spendera för mycket och skall helst undvika att handha pengar. De har svårt för att vara praktiska och skulle helst leva sina liv i lyx. Fula saker deprimerar en get! De hatar att göra någon ledsen, särskilt den de älskar. De går hellre runt ett svårt ämne än konfronteras med det eller inta en ståndpunkt i en fråga. Svårigheter är delikata problem att ta upp med en get. De är för känsliga och överreagerar lätt. Du måste trösta dem ofta.

Romantik är en del av ett gets liv! Månsken och rosor, ljuv musik och ljusstakar får dem att smälta. De har en tendens att se hela världen genom ett par rosa glasögon. Geten behöver vanligen inte arbeta särskilt hårt. Bra saker händer dem helt enkelt naturligt ändå. De behöver ljusa och luftiga omgivningar och kan då utmärka sig i kreativa jobb. Uppskattning gör att hon/han lyser upp som ett barn och med rätt stöd kan en get gå långt i livet.




Kärleksmatch - Passar bra med:
Om det är ett varaktigt äktenskap geten söker, så gör han klokt i att välja hästen. En annan bra partner är den förfinade och socialt medvetna kaninen. Både kaninen och geten älskar barn och ett bekvämt hem.
En get som gifter sig med en gris behöver inte bekymra sig om hur hemmet ska se ut. Grisen sätter bara igång och inreder det och det blir precis som geten vill ha det.

Kärleksmatch - Passar ganska bra med: Apan och geten kan lyckas tillsammans, synd bara att de har så olika åsikter om det mesta.
Ett äktenskap mellan två getter fungerar bara så länge som allt är frid och fröjd. När det blir problem vill ingen av dem vara med längre. Båda tar också dagen som den kommer och planerar aldrig för morgondagen.

En kvinnlig get kan gifta sig med en oxe - han är ju trots allt stark och resolut. Båda tycker om barn och avskilt liggande trädgårdar, där de gillar att sitta och trycka tyst och stilla under heta sommardagar. Men oxen är alltför trist för att passa in i getens partyliv.


Kärleksmatch - Undvik:
Geten bör undvika hunden, som är alltför pessimistisk, något som enbart underblåser getens egen djupt rotade osäkerhet.


Den mörkare texten passar bäst in på mig, enligt mig själv.





Musik


En låt jag spelar väldigt mycket just nu.


Bio!

Idag blir det bio men min Looser. Hon har ju fyllt år nyligen så jag bjuder henne på bio. När jag tänkte bio tänkte jag Sex and the city eller Narnia prins Caspian. Men inte då, det blev Hankock.
Nu ska jag och Jessika åka till stallet, vi hade tänkt rida barbacka på Harry och mysa med katterna i stallet.

uppdaterar ikväll, om jag orkar.

// Vickoo



Hankock, my Looser's choose. 



Jessika, old picture.

Denna känsla.

Den här dagen började dåligt, jag vaknade mitt i natten i tro om att det var morgon och att jag skulle upp och duscha innan jobbet. Jag kände ett lätt illamående men ignorerade det och fortsatte att duscha, konstigt nog ganska pigg och vaken. Kommer ut från badrummet och upptäcker att det fortfarande är mörkt, tittar på klockan och ser att den bara är halv 3. Men vad väckte mig då? Det var inte alarmet på min mobil, utan min "mat klocka". Det är så att jag slarvar väldigt mycket med att äta nu på sommaren och antagligen har jag slarvar för mycket på sistone, så min kropp har börjat säga ifrån. Så det var bara att äta och sen gå och lägga mig igen. 

 Några timmar senare på jobbet var det hel galet. Jag var as trött, mådde illa och var allmänt sur. Vi hade alldeles för mycket jobb och för lite arbetskraft. Alla var sura och dryga, så jag fick lust att skrika något elakt.  Efter ca 10 timmars arbete fick jag äntligen komma hem. (Från 07.30 - 17.30) Jippi!

Inte för att jag var hemma så länge, direkt när jag kom hem byta jag om till ridkläder, sen åkte jag och Sanna till stallet. Vi tog en ganska lång tur i skogen och lätt hästarna (Flash Harry och Hjärtat) få galoppera så snabbt de ville. Jag har aldrig ridigt så fort i hela mitt liv, vilken känsla asså, den går inte att beskriva.


Den måste upplevas.




Överansträngd handled.



Efter min andra vecka på P&B!

Jag lever.

Väldigt dåligt uppdaterat, jag vet. Men jag har verkligen inte orkat skriva något, jag gör det egentligen inte nu heller, men jag tänkte berätta att min älskade morfar kommer till hos idag. Det ska bli så ehhmm... kul. Jag sarkastisk?! Aldrig då.
 Så om någon vill ha sällskap i veckan är det bara att ringa, jag lämnar mer än gärna huset.

Nu blir det duschen sen tvn. 

vi hörs, hoppas jag.
// Vickoo  


Humor - Det är dem gamla man ska vara rädda för.

ICA-butik, Mariestad


Tre skejtarkillar ~14, sitter och äter godis utanför butiken. En tant ~75 går förbi dem.


Kille 1: Hej!
Alla killarna fnissar.
Tanten: Passa dig du så jag inte slår dig! Jag har en förbannat hård käpp!
Killarna tystnar direkt, och tanten vänder sig om.
Tanten: HAHA, där blev du bra rädd!





Update

Jag skrev i mitt förra inlägg att jag skulle uppdatera, så då får jag väl ta och göra det också. Fast jag inte orkar, jag är helt slut. Det var meningen att jag skulle jobba i 5 timmar, men det blev 9 timmar istället. Jag orkar inte beskriva min dag, så trött är jag.  

Det finns en speciell kille i mina tankar väldigt ofta nu, och jag börjar tro att man har gått och blivigt förälskad. Jag kan inte förstå det, vi känner knappt varandra, men ändå känns det som jag vill vara i hans närvaro hela tiden.
Jag vet, jag säger jämt och ständigt att jag inte vill ha någon kille, men kanske är det annorlunda den här gången.   



Det sägs att en bild säger mer än tusen ord. Höhö!

Sakna mig. // Vicki



Måndag

Hej hopp.

Här sitter jag klarvaken, ironi älskade ironi. Jag börjar sommarjobba idag, vilket betyder mindre bloggade än innan. Dåligt, jag vet.

Men nu måste jag göra mig i ordning, min älskade bil kommer att köra utan mig, annars. 

Jag uppdaterar om min dag senare ikväll. 

Ha det fint 
Vickoo  

Humor - som gammal scout var Petter alltid redo.

ICA, Årsta


Det är lång kö på ICA och en kassörska ropar efter förstärkning i högtalarna.


Kassörskan: Petter till kassa fyra, Petter till kassa fyra.
Efter cirka en minut kommer en gubbe ~80 fram till kassan med sin varukorg.
Gubben: Vad ville ni?
Kassörskan (tittar frågande på gubben): Vad menar du?
Gubben: Ni ropade på mig.
Kassörskan ser ännu mer förvirrad ut. Gubben går bort till varorna och irrar omkring ett tag. Till slut kommer han tillbaka till kassörskan.
Gubben (till kassörskan): Jag kommer tillbaka senare, jag ska bara handla klart först


Sex and the city.

På måndag blir det bio med Peter, också känd som Ängeln.

Vi ska se Sex and the city, svårt att gissa jag vet, rubriken var klurig, haha.
 Innan bion blir det att gå på stan och jag ska kolla på underkläder, bara för att reta min lilla Ängel.
Och såklart skjortor, har jag berättat att jag älskar skjortor? Det finns inget snyggare än en snygg kille i skjorta, undantaget är när brats har dem på sig.

Nej, men det ska bli jätte kul, jag ska låsas att Ängeln är gay. Jag har alltid velat ha en gaykompis, snälla säg att jag inte är den ända?

Nej, jag tror min säng ropade på mig nu. Måste gå. // Osten


 



Grrr en het Orlando och en snygg skjorta, kan det bli mycket bättre?
You tell me.

Uppdatering av spel.

Spelet hette The Settlers: Heritage of Kings.


Det borde vara förbjudet att vara...

uppe såhär tidigt.

Ja, nu sitter jag här igen, klockan slog precis halv 9 och jag har redan varit uppe i en halvtimme. Kill me somebody.
Jag ska åka till älskade syster och spela ett hel skumt dataspel.


Igår åkte mina föräldrar och familjen Hällevall till Tyskland för att campa. Det var meningen att jag skulle följa med, men jag vägrade, vi skulle sova i TÄLT. Vi campade i Danmark förra året och det var hemskt, jag fick över 35 myggbett. Jag sa "aldrig mer" då och jag håller fast vid mitt beslut.

Så istället för att åka till Tyskland, hängde jag med till stallet, till söta lilla Harry med min inte så nya granne, Sanna. Tänk Sanna och hennes pojkvän Jonas, har bott här i över ett år, och vi har precis lärt känna varandra. Efter stallet åkte jag hem och duschade för att sen gå till mina nya favorit grannar och titta på Hot Shots och mysa. Flinga hängde med och lekte med deras hund, Alma.


Någon annan som tittade på Hot Shots förresten?


 Måste gå, ha det bra. // Vicki  

Uppdaterar om vad spelat heter sen.


damp...

Mycket bättre än såhär blir det inte ;P




Ibland får man bli ego X D


RSS 2.0